Α. Ευθυμίου: Με θλίβει η συμφωνία για το Σκοπιανό - Δε με ενδιαφέρει μια υποψηφιότητα για το Δ. Θεσσαλονίκης

Για μια πολύ κακή συμφωνία όσον αφορά το Σκοπιανό έκανε λόγο η πολιτευτής της Ν.Δ. στην Α Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

Μιλώντας σήμερα σε συνάντηση με δημοσιογράφους τόνισε πως για πρώτη φορά παραχωρήθηκαν η γλώσσα και η ιθαγένεια στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. «Με θλίβει και με λυπεί αυτή η συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως αν και οι διεθνείς συμβάσεις είναι

δύσκολο να αλλάξουν, η ΝΔ θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να δει τι περισσότερο μπορεί να πετύχει σε σχέση με αυτή την συμφωνία.

Η κ. Ευθυμίου εξέφρασε την πεποίθηση πως πληροί στο ακέραιο τις προϋποθέσεις για το πνεύμα ανανέωσης που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο χαρακτήρισε ένα σύγχρονο πολιτικό άνδρα και πως ο προγραμματικός λόγος του κόμματος εμπνέει εμπιστοσύνη και δίνει όραμα στους πολίτες.

Η Ν.Δ. ακόμα δεν έχει εκφράσει τη στήριξη της σε κάποιον υποψήφιο για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης και επειδή τα ονόματα που «παίζουν» είναι πολλά η πρώην δημοτικός σύμβουλος ρωτήθηκε αν θα την ενδιέφερε να υποψήφια για το δημαρχιακό θώκο της συμπρωτεύουσας. Η πολιτευτής της ΝΔ απάντησε πως η εμπειρία στο δημοτικό συμβούλιο την βοήθησε αρκετά, ωστόσο δεν θα την ενδιέφερε αυτή τη στιγμή μια υποψηφιότητα για το δήμο.

Τέλος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά την οικονομία, τονίζοντας πως έξοδος από τα μνημόνια με μέτρα 5 δις. ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευθυμίου, Σκοπιανό -, Θεσσαλονίκης,efthymiou, skopiano -, thessalonikis