Αυτός είναι ο 29χρονος που "ψάρευε" ανήλικες μέσω Facebook και τις βίαζε - Τι λέει ο ίδιος

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 29χρονου Έλληνα, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, στη Δάφνη. Ο νεαρός φέρεται να «ψάρευε» ανήλικες μέσω διαδικτύου, και συγκεκριμένα μέσω Facebook, και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του, όπου τις νάρκωνε και στη συνέχεια της βίαζε.

Η κατηγορία που βαραίνει τον φερόμενο ως δράστη είναι ο βιασμό ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 29χρονος κατάφερε να βιάσει δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον Πέτσουλα Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 6-8-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τι είπε στην κατάθεσή του

Ο 29χρονος δηλώνει πως δεν βίασε τις ανήλικες, αλλά ήταν εκείνες που τον προσέγγισαν ερωτικά.

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο νεαρός στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Καταγγέλλουν ότι τις κατέγραφε με την κάμερα

Όπως κατήγγειλαν οι ανήλικες, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος είχε ανοίξει το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα