Ανδ. Λοβέρδος για Novartis: Γελοιότητες τα περί προστατευόμενων μαρτύρων

Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντάς τον «ενορχηστρωτή της υπόθεσης Novartis».

«Σε καμία περίπτωση από το περιεχόμενο του φακέλου δεν προκύπτει πως υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες. Πρόκειται για γελοιότητες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος,

μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες να κατέθεσαν τέλη Νοεμβρίου του 2017 και μέχρι την Κυριακή του συλλαλητηρίου, ενώ παράλληλα βρίσκονταν σε εξέλιξη θέματα όπως η υπόθεση των βλημάτων οι οβίδες και τα συλλαλητήρια», σημείωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρόσθεσε επίσης ότι «έχει δοθεί στους μάρτυρες κατηγορίας ένα καθεστώς προστασίας που είναι πρόσκαιρο».

Μάλιστα, κάλεσε τους μάρτυρες να έρθουν στη Βουλή για να μπορέσουν, όσοι κατηγορούνται να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους, όπως είπε.

«Θα κάνω μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αυτοί οι συμμορίτες που διοργάνωσαν αυτό, θα δώσουν λόγο», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα