Αυτά τα 4 ψεματάκια επιτρέπεται να τα πεις στον σύντροφό σου

Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως μερικές φορές η υπερβολική αλήθεια μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Δες, λοιπόν, ποια ψεμτάκια επιτρέπεται να πεις στον αγαπημένο σου!

Επιτρέπεται να του πεις: Ότι σου αρέσει το νέο του πουκάμισο ενώ δεν είναι καθόλου ωραίο
Ψυχολόγοι αναφέρουν πως είναι προτιμότερο να πεις στον σύντροφό σου ένα τόσο αθώο ψεματάκι προκειμένου να μην τον στεναχωρίσεις για τέτοιο λόγο.

Επιτρέπεται να μην του πεις: Κάποιο δυσάρεστο νέο αν είναι ήδη πολύ στρεσαρισμένος ή στεναχωρημένος εξαιτίας κάποιου άλλου γεγονότος
Αν ξέρεις πως τα νέα

δεν είναι τόσο σοβαρά και πως μπορούν να περιμένουν τότε άστα να περιμένου λιγάκι πριν του τα ξεφουρνήσεις και στεναχωρηθεί ακόμα περισσότερο.

Επιτρέπεται να μην του πεις: Τις λεπτομέρειες της εξόδου σου με τις φίλες σου
Αν για παράδειγμα, υπήρχε κάποιος τύπος στο μπαρ που σας κερνούσε όλες ποτά, δεν είναι απαραίτητο να του το πεις. Αν όμως, δεν θες να το πεις γιατί φοβάσαι μήπως ζηλέψει και κάνει μεγάλη φασαρία τότε αυτό είναι σημάδι συναισθηματικής κακοποίησης και καλό θα ήταν να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό.

Επιτρέπεται να μην του πεις: Όλες τις λεπτομέρειες του παρελθόντος σου
Το παρελθόν σου σχετικά με άλλους άνδρες μπορείς ν του το αποκαλύψεις αν θες. Κάποιες λεπτομέρειες, όμως, ίσως δεν είναι απαραίτητες.

πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα