Αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Νάσο το Κύπελλο του ΠΑΟΚ

Στον αδικοχαμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο, αφιέρωσαν το Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ στη Ρόδο, φίλαθλοι και παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" φώναξαν συνθήματα για να τιμήσουν τη μνήμη

του και οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν την κούπα με πανό που έγραφε "Νάσο ζεις", ενώ και στις δηλώσεις τους ανέφεραν ότι αφιερώνουν το Κύπελλο στο αδικοχαμένο Κύπριο.

Ο Γιάννης Τακουρίδης είπε στις δηλώσεις στην ΕΡΤ:

"Μεγάλη μέρα για εμάς και το σύλλογου. Δώρο για γενέθλια της ομάδας που ήταν χθες. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νάσο που έφυγε με αυτόν τον τρόπο πέρσι τέτοια εποχή. Επίσης θέλω να αφιερώσω και στους ανθρώπους της ομάδας, που είναι πάντα δίπλα μας. Στους προπονητές μας και στους παράγοντες της ομάδας που δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί.

Δείξαμε τον απαραίτητο σεβασμό στην ομάδα του Ηρακλή. Έχει μέσα παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Παράλληλα δείξαμε την δύναμη μας και τον τρόπαιο ήρθε πιο εύκολα.

Ομάδα είμαστε. Επόμενος στόχος να περάσουμε στον τελικό. Δεν υποτιμάμε κανέναν. Να περάσουμε στον τελικό και μετά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όλα είναι στο χέρι μας".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, πυο δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ανέφερε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

"Πήραμε το κύπελλο. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό για άλλη μία φορά. Θέλω να αφιερώσω αυτό το διήμερο και το κύπελλο στον οπαδό του ΠΑΟΚ τον Νάσο, που έχασε τη ζωή του πέρυσι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του το αφιερώσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα