Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι και πήρε το πρωτάθλημα Κ15

Η ομάδα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ15 της Super League, νικώντας τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, όπου κρίθηκε ο τελικός που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ

στα PAOK FC Official Stores

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0) στα 80 λεπτά της κανονικής διάρκειας που παίζονται σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, κάτω των 15 ετών. Η "λευκή" ισοπαλία οδήγησε τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί νικητές ήταν οι "πράσινοι".

Ο τερματοφύλακας του "τριφυλλιού", Αυγερινός, απέκρουσε το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι του Δικεφάλου που εκτέλεσε ο Ρούτσης, χαρίζοντας έτσι τη νίκη και τον τίτλο στον Παναθηναϊκό με το τελικό 5-4 στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν ωραίες σκηνές στον αγωνιστικό χώρου, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να δίνουν συγχαρητήρια σε αυτούς του ΠΑΟΚ την ώρα που έπαιρναν τα μετάλλια τους.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League. Από δύο κατακτήσει έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στους τέσσερις προηγούμενους τελικούς, με τους "ασπρόμαυρους" να μην καταφέρνουν σήμερα να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Χνάρης, Καρακούτης (76' Μανεσίδης), Μανωλιούδης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Στόινοβιτς, Κούτσιας, Ταϊτζόγλου (65' Τσαγκαλίδης), Κωνσταντελιάς (65' Ρούτσης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλακάκης, Καρνέζης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας (66' Πορφυρόπουλος), Τόρρα, Τσοντάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα