Άδωνις Γεωργιάδης: Εκτός τόπου και χρόνου ο Πάνος καμμένος

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται από χτες στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε το πρωί το Γ’ Σώμα Στρατού, ενώ στη συνέχεα συναντήθηκε με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Σε δηλώσεις του στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: “Με το νόμο Κατρούγκαλου και την αλλαγή του νόμου Αχτσιόγλου επέρχεται βλαπτική μεταβολή στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Την ίδια ώρα που ο Πάνος Καμμένος ορκιζόταν ότι θα προστάτευε ακόμη και με τη ζωή του το εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, έρχεται στη Βουλή και κόβει τις συντάξεις. Όταν έρθει η ΝΔ στην εξουσία, αυτές οι αδικίες θα διορθωθούν” σημείωσε.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε και για την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου ΑΠΘ να ζητήσουν δικαστική και αστυνομική συνδρομή για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, μέσα στο campus του ιδρύματος. Σχολίασε μάλιστα και την τοποθέτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για το θέμα (Διαβάστε ΕΔΩ).

“Ο κ. Καμμένος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η παρέμβαση προήλθε από τον πρύτανη του ΑΠΘ και ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο ΠΑ.ΜΑΚ. Για να βγάλει το άχτι του για τον κ. Μαραντζίδη. Αμφιβάλλω αν ξέρει ο κ. Καμμένος ότι υπάρχουν δύο πανεπιστήμια στην πόλη ή αν έχει καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ΑΠΘ και ΠΑ.ΜΑΚ. Αλλά Καμμένος είναι, δεν βαριέσαι” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα