Αν. Λοβέρδος: Mε διχασμένη προσωπικότητα η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με την εξωτερική πολιτική και ειδικότερα για τους χειρισμούς της στα ελληνοτουρκικά εξαπολύει. Μάλιστα, ο κ. Λοβέρδος εγκάλεσε την κυβέρνηση για διχογνωμία στους κόλπους της και αντικρουόμενες στρατηγικές.

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ,

ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του προσεγγίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με πολιτικές κατευνασμού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, έχοντας υπόψιν του και το επεισόδιο εμβολισμού πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό, δηλώνει οτι η χώρα βρίσκεται κοντά σε "θανατηφόρο ατύχημα " με την Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και ενώ ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει οτι δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η ιδιότητα της ομηρίας» συνέχισε, τονίζοντας πως δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση, αλλά με ένα «συνοθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων».

«Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα