Tο Toyota Auris θα μπει στη μάχη των GTI

Φαντάζεστε ένα Auris με 280-300 ίππους, μηχανικό μπλοκέ, σπορ ανάρτηση και αγριεμένο αμάξωμα να σημαδεύει το apex σε ένα ορεινό στροφιλίκι; Έ, ίσως να μην είστε οι μόνοι.

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της Toyota Αυστραλίας Sean Harley δήλωσε ότι πιστεύει απόλυτα στην επιτυχία ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Και είπε ότι είναι περισσότερο θέμα του πότε και όχι του αν η Gazoo Racing, το αγωνιστικό τμήμα της Toyota

που επιμελείται και τις ειδικές σπορ εκδόσεις αυτοκινήτων δρόμου, θα φτιάξει αυτή την εκδοχή του Auris.

Καθώς η παραγωγή του καυτού Yaris GRMN είναι περιορισμένη και η ζήτηση αυξημένη, στην ουσία η Toyota άνοιξε την όρεξη στους petrolheads του πλανήτη, και τώρα τους αφήνει με τη λαχτάρα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που το γρήγορο Yaris έχει δεχτεί κολακευτικά σχόλια, για την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Από τη στιγμή που η Toyota επέστρεψε στο WRC, το τμήμα Marketing θέλει στις εκθέσεις αυτοκίνητα συναρπαστικά, για να αξιοποιήσει εμπορικά το δυνατό συναίσθημα που προκύπτει από την αγωνιστική εμπλοκή και τη θέα του Yaris στις ΕΔ.

Το νέο Auris βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα (TNGA), με χαρακτηριστικά την αυξημένη ακαμψία κατά 60%, το μειωμένο βάρος και το χαμηλότερο κέντρο βάρους.

πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα