Διαμαντόπουλος: Ποτέ ξανά τέτοιες ταλαιπωρίες

Για την πορεία του Άρη προς τα σαλόνια της Super League, αλλά και την δική του παρουσία στους "κιτρινόμαυρους", μίλησε ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107,4:

Για το αν προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα: "Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν νομίζω ότι προλαβαίνω. Πρέπει να μην ξαναπαίξουν οι υπόλοιποι".

Για τα φετινά γκολ

που έχει πετύχει: "Κάθε χρόνο, σε κάθε ομάδα, θέτω ως στόχο να βάλω πάνω από 10 γκολ. Αλλιώς είναι να παίζεις στον Άρη που κάνει πρωταθλητισμό και αλλιώς είναι σε άλλες ομάδες που σουτάρεις από όπου θέλεις".

Για την πίεση που ένιωσε φέτος: "Με πεισμώνει πιο πολύ και μου δίνει έξτρα κίνητρο, αλλά δε παύει να είναι πίεση που μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Άρης και πίεση πάνε μαζί".

Για το βράδυ μετά το παιχνίδι με την Βέροια: "Ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα. Ως εκεί. Για τον Δημήτρη ξημέρωνε μια νέα μέρα που έπρεπε να βοηθήσει τον Άρη και τον εαυτό του. Με πείσμωσε και μου έδωσε παραπάνω κίνητρο για να συνεχίσω. Σκέφτεσαι: "Να ανοίξει η Γη να με καταπιεί." Δε γίνεται να χάνω γκολ από την μικρή περιοχή και πέναλτι στο 90'".

Για το ότι όλοι οι αθλητές δικαιούνται μια κακή μέρα: "Μακάρι να είναι μόνο μια. Και σε άλλες ομάδες υπήρχαν κακές εμφανίσεις, αλλά δεν έπαιρναν έκταση λόγω της ομάδας. Εδώ, είτε καλή είτε κακή εμφάνιση, θα πάρει μεγάλη έκταση".

Για το αν νιώθει δικαιωμένος στον Άρη: "Εγώ δικαιωμένος ένιωθα από την πρώτη μέρα που υπέγραψα στην ομάδα. Ήξερα που ήρθα, τι θα αντιμετωπίσω. Ήξερα την ταλαιπωρία του κόσμο και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα."

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο: "Ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς που ευχαριστηθήκαμε. Χωρίς άγχος, ωραίοι συνδυασμοί και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γινόταν αυτό όλη τη χρονιά. Εντάξει, ήμασταν σε κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο και θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε και τρεις βαθμούς".

Για την αύρα του γηπέδου: "Ήταν μια πολύ πολύ θετική αύρα. Πολλές φορές αυτή η αύρα, είτε θετική, είτε αρνητική, βγαίνει στους παίκτες. Δεν θα ξεχάσω όταν είχα παίξει αντίπαλος με τον Άρη με την φανέλα της Κέρκυρας. Ο Άρης είχε κερδίσει 1-0 και το γήπεδο είχε 18 χιλιάδες κόσμο. Όσοι συζητούσαμε πως γίνεται να έχει τόσο κόσμο".

Για την νέα σεζόν: "Υπάρχουν συζητήσεις και με τα παιδιά, αλλά είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Όλοι περιμένουν και μαθηματικά την άνοδο για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Πρέπει ο Άρης να βάλει τις βάσεις και να μην ξαναπεράσει τέτοιες ταλαιπωρίες. Πρέπει να μπουν οι σωστές βάσεις".

Για την μοναξιά στην θέση του επιθετικού στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν: "Θεωρώ ότι όταν ήρθα το καλοκαίρι στην ομάδα, ήμασταν εγώ και ο Αντώνης (σ.σ. Καπνίδης) και βρισκόμασταν στο ίδιο επίπεδο. Ένιωθα καλά στην αρχή της χρονιάς, έγινε ότι έγινε στο παιχνίδι με την Βέροια και από το παιχνίδι του Πανσερραϊκού και μετά επέστρεψα για τα καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου".

Για το γκολ που σημείωσε ο Πέτρος Κανακούδης: "Γνωριζόμαστε χρόνια και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι ένας παίκτης με γεμάτο βιογραφικό".

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο από τα 12 γκολ που έχει πετύχει: "Μπορεί στην Κρήτη να ήταν το πιο εντυπωσιακό, μπορεί στην Δράμα με εκείνη την λαοθάλασσα που είχε έρθει και το παρασκήνιο που υπήρχε με την ομάδα της Δράμας και τον Άρη, αλλά εγώ κρατάω το γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ήταν ένα κρίσιμο γκολ στο 89', θα έμπαινε και άλλη αμφισβήτηση και βαθμολογικά ζόρια. Ήταν πολύ σημαντικό".

Για το αν το γκολ του Ντούνη ήταν το πιο σημαντικό της χρονιάς: "Έχουν βάλει όλα τα παιδιά πολύ σημαντικά γκολ φέτος. Και ο Παυλίδης, και ο Ντούνης. Τι να πρωτοθυμηθώ. Αυτό δείχνει την πίστη μας στην ομάδα".

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου: "Η ατυχία χτύπησε ξανά για τον Δημήτρη. Νομίζω πως όποιοι είναι εδώ, είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε, θα βοηθήσουμε τον Δημήτρη για να επιστρέψει δυνατός την νέα χρονιά".

Για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου: "Το διπλό είναι μισό πρωτάθλημα θα πω εγώ. Δεν υπάρχει χαλάρωση. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και από την στιγμή που αυτή πλησιάζει, τότε το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος".

Keywords
Τυχαία Θέματα