Power of Love: Τρόμαξε από τις φωνές και μπήκε στο σπίτι τρέχοντας η Μαρία Μπακοδήμου! (VIDEO)

Με φωνές ξεκίνησε η μέρα σπίτι του Power Of Love. Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο χορός των κοριτσιών, όταν η Στέλλα Μιζεράκη στράφηκε προς την Μαρίνα Βεαζόγλου λέγοντας: «Τι είναι αυτά τα ρούχα που φοράς; Τα ρούχα από τα πανηγύρια. Με ενοχλεί αυτή η φούστα.»«Τι σε ενοχλεί ακριβώς; Καταρχάς μπορείς να της πεις να μην με ακουμπάει; Να πάει να πλύνει κανένα πιάτο. Καλύτερα να έχω αυτή την ενδυμασία παρά να είμαι για τα πανηγύρια. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς!

Αλήθεια!», αντέδρασε η συμπαίκτρια της.«Ρε πάμε καλά; Δεν τι βλέπετε τι ύφος έχει; Δες τι ύφος έχει!» συνέχισε φωνάζοντας η Στέλλα.

«Γουστάρω να ασχολούνται μαζί μου. Έλα μην εξάπτεσαι αγάπη μου, δεν καταλαβαίνω το λόγο της έκρηξης σου» είπε με χαμόγελο η Μαρίνα Βεαζόγλου.

Τελικά αποδείχθηκε δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό αλλά όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ τους.

Οι φωνές ωστόσο έκαναν τη Μαρία Μπακοδήμου να εισβάλλει στο σπίτι των κοριτσιών χωρίς καν να έχει φορέσει το μικρόφωνό της.

«Παιδάκια μου είστε καλά; Δεν έχω βάλει ούτε μικρόφωνο. Παιδιά ταράχτηκα, τι έχει γίνει» ρωτούσε η Μαρία Μπακοδήμου που βλέποντας τη διάθεση των κοριτσιών μπήκε στο κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα