PAOK TV: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις επαγγελματικών πακέτων- Πρώτη "προειδοποίηση" για καταστήματα που έκαναν παράνομη μετάδοση

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, ωστόσο η κινητικότητα στο κομμάτι των πωλήσεων συνδρομών του PAOK TV αυξήθηκε, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά πακέτα, με τη λίστα καταστημάτων να μεγαλώνει συνεχώς.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έστειλαν τις προηγούμενες ημέρες τη πρώτη παρτίδα επιστολών σε καταστηματάρχες που εντόπισαν να μεταδίδουν εικόνα του PAOK TV χωρίς να έχουν αγοράσει το επαγγελματικό πακέτο. Η αρχική σκέψη ήταν η αποστολή εξωδίκων,

όμως οι ασπρόμαυροι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποστολή επιστολών ως μια κίνηση καλής θέλησης, με τη προσδοκία της συμμόρφωσης.

Η προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό προϊόν μαζί με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες πληρωμής συνεχίζονται, και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις προκειμένου όσο θέλουν να αγοράσουν ετήσια συνδρομή, να μπορούν να το κάνουν σε δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα