Mε επιτυχία και χιλιάδες κόσμους ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ- 50 χρόνια ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έδωσαν το παρόν παρακολούθησαν τις πολύμορφες εκδηλώσεις, στις τρεις σκηνές και στα Στέκια, περιδιάβηκαν στις εκθέσεις και στα περίπτερα, διασκέδασαν με χορό και τραγούδια.

Αναλυτικά

η σχετική ανακοίνωση:

"Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους που «πλημμύρισαν» το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ- 50 χρόνια ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έδωσαν το παρόν παρακολούθησαν τις πολύμορφες εκδηλώσεις, στις τρεις σκηνές και στα Στέκια, περιδιάβηκαν στις εκθέσεις και στα περίπτερα, διασκέδασαν με χορό και τραγούδια. Πάνω απ' όλα όμως μπήκαν στην κουβέντα με τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για την ελπίδα, την προοπτική, τη διέξοδο που βρίσκεται στην πρόταση του ΚΚΕ.

Η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με την ομιλία του Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα που έγινε στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής για τα 100χρονα του ΚΚΕ και τα 50χρονα της ΚΝΕ ανέδειξε ότι καθημερινά ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τη συμπόρευση με τους κομμουνιστές, τη μαχητική ένταξη στον αγώνα για την έφοδο στον ουρανό.

Το Φεστιβάλ είναι φτιαγμένο από τα υλικά που είναι φτιαγμένο και το ΚΚΕ και η ΚΝΕ. Την ανιδιοτέλεια, τη σχεδιασμένη εθελοντική προσφορά, το μεράκι και τη φαντασία χιλιάδων νέων. Αυτό είναι το Φεστιβάλ μας! Γι’ αυτό αγκαλιάζεται από χιλιάδες λαού και νεολαίας κάθε χρόνο.

Συνεχίζουμε στην καθημερινή πάλη για μια καλύτερη ζωή, μέσα στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, σε κάθε χώρο δουλειάς, εκπαίδευσης, στις γειτονιές..

Καλούμε τον κάθε νέο και νέα, τους εργαζόμενους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στον δρόμο που προτείνουμε.

Τώρα είναι δικός σας αυτός ο δρόμος!

Τώρα η θέση σας είναι εδώ, δίπλα στο Κόμμα σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα