Jetta: Ξεχωριστή μάρκα για την Κίνα

Η VW σε αντίθεση με τις σχετικές διαψεύσεις προ ολίγων ημερών, επιβεβαίωσε την ύπαρξη «θυγατρικής» εταιρείας με πιο νεανικό προφίλ για την αγορά της Κίνας.

Η εταιρεία αυτή θα λέγεται Jetta και μέχρι στιγμής με τα σήματά της είναι έτοιμα για λανσάρισμα τόσο ένα μικρό sedan, όσο και ένα crossover. Τα δύο αυτοκίνητα είναι προϊόντα της συνεργασίας της VW με την FAW και σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας σχετικά με το θέμα, είναι

απόλυτα εναρμονισμένα στις ανάγκες της Κινέζικης αγοράς, που προφανώς αξίζει κάποια ιδιαίτερα μοντέλα μια και είναι η μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο.

Από τις πρώτες φωτογραφίες των δύο αυτοκινήτων με τα σήματα της Jetta, βλέπουμε πως το μεν sedan είναι ένα VW Jetta με νέα σήματα, ενώ το crossover/SUV μοντέλο εμφανισιακά παραπέμπει σε Seat Ateca. Από τις ίδιες πηγές που αρχικά είχε διαρρεύσει η είδηση της παρουσίασης budget μάρκας υπό τη σκέπη της VW, προκύπτει πως το μοντέλο που θα ακολουθήσει ως τρίτο της γκάμας, θα είναι το αντίστοιχο του Seat Tarraco- με τα σήματα της Jetta. Μέχρι το τέλος του έτους, η VW υπολογίζει πως θα έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 200 εκθέσεις Jetta στην Κίνα, ενώ οι ιθύνοντες του εγχειρήματος θεωρούν πως μεγάλο μέρος της αποδοχής των νέων αυτοκινήτων αλλά και των πωλήσεων, θα οφείλεται στην επικοινωνία μέσω internet αλλά και από γενναίες κινήσεις προβολείς σε εμπορικά κέντρα αλλά και διάφορα σημεία ενδιαφέροντος με κινητές μονάδες υποστήριξης πωλήσεων.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα