GNMT: Η κόντρα Καγιά - Σκουλού on air - Μπηχτές και υπαινιγμοί (VIDEO)

Μπορεί στα τελευταία επεισόδια να υπήρξε μία ηρεμία ανάμεσά στους κριτές, αλλά η τελευταία φωτογράφιση των κοριτσιών ήταν και ο λόγος να «αρπαχτούν» μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να κρίνουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, οι οποίες και θα τους χάριζαν ή όχι την παραμονή τους στον διαγωνισμό, υπήρξαν πολλές αντιρρήσεις για το αν οι πόζες ήταν καλές ή όχι.

Ετσι γρήγορα η κριτική επιτροπή «διχάστηκε», καθώς η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν την ίδια άποψη και η Βίκυ Καγιά συμφωνούσε περισσότερο με τον Αγγελο Μπρατή.

Μάλιστα σε μία φωτογραφία,

όπου η Βίκυ Καγιά έκανε αρνητικά σχόλια στην Χριστιάνα, ο Δημήτρης Σκούλος διαφώνησε κάθετα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να σταυροκοπιέται με τα λεγόμενά της.

«Νόμιζα τόση ώρα πως βλέπετε άλλη φωτογραφία», είπε ο Δημήτρης Σκουλός στην Βίκυ Καγιά δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του στην κριτική της.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και του απάντησε στον ίδιο τόνο.

«Παιδιά τι έχετε πάθει σήμερα; Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός; Το ότι κρίνεις αυτό που βλέπεις, αναιρεί αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς, δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει δημοκρατία εδώ ή δεν υπάρχει; Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια και τους υπαινιγμούς. Βλέπουμε διαφορετικά πράγματα σήμερα, γιατί πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια; Απ' τα άγραφα κι αυτό» είπε η Βίκυ Καγιά με τον Δημήτρη Σκουλό να υποστηρίζει πως εκείνος θα λέει τη γνώμη του γιατί... είναι ο Δημήτρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα