Cosmopolitan: Το νέο κοσμικό στέκι της Θεσσαλονίκης με θέα τον Θερμαϊκό!

Ένας όμορφος χώρος με μοναδική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο είναι το new entry του Μαΐου στην Θεσσαλονίκη. Το Cosmopolitan premium bar & restaurant από τις 20 Μαΐου αποτελεί το νέο στέκι της πόλης και έρχεται να δώσει νέο «αέρα» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στο σαλόνι

που είναι στημένο σε εξωτερικό χώρο στην όμορφη πλατεία μπορείς να απολαύσεις από τις 9 το πρωί τον καφέ σου συνοδεία πρωϊνού ή brunch, ενώ από τις 13:30 είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις την ευρωπαϊκή κουζίνα του Cosmopolitan με τα γευστικά πιάτα που φέρουν την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Σπάρτακου.

Μία ποικιλία από coctails και κρασιά δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης πλάι στον Θερμαϊκό. Ιδανική επιλογή για το σούρουπο αποτελεί το εξωτερικό μπαρ, όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου μέχρι αργά το βράδυ.

«Την αγαπώ πάρα πολύ την πλατεία Αριστοτέλους, την θεωρώ την πιο όμορφη πλατεία της Ελλάδος. Διαχρονικά είναι ένας πολύ όμορφος χώρος με πολύ ενέργεια», αναφέρει μιλώντας στο thestival o ιδιοκτήτης του Cosmopolitan, Θοδωρής Δοϊρανλής εξηγώντας παράλληλα τον λόγο που επέλεξε την πλατεία Αριστοτέλους για το νέο του μαγαζί.

Σπαγγέτι, πεντανόστιμες μπρουσκέτες και σαλάτες, κρεατικά και ψαρικά από ποιοτικά υλικά συνθέτουν το πλήρες γκουρμέ μενού του Cosmopolitan σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. «Έχει ενα χαρακτήρα ευρωπαϊκό για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν την θέα και να φάνε αξιοπρεπώς», τονίζει ο κ. Δοϊρανλής.

Το Cosmopolitan ξέρει από καλό φαγητό και αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τα πιάτα του τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε τον σολωμό στον ατμό με γεύση πορτοκάλι καθώς οι γεύσεις του θα σας ξετρελάνουν.

Αν πάλι προτιμάτε κάτι διαφορετικό η tagliata μοσχάρι θα σας χαρίσει μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.

Μοναδική είναι και η νοστιμιά της Pizza Italiana.

Τέλος, το μιλφέιγ του για επιδόρπιο θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Το όμορφο Cosmopolitan είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους, ενώ παράλληλα ο χώρος του προσφέρεται για εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Δοϊρανλή η θέα προς την θάλασσα είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα μαγαζιά. «Θεωρώ ότι όταν δύει ο ήλιος, δεν υπάρχει πιο ωραίο μέρος στην Θεσσαλονίκη», σημειώνει ο ίδιος.

Το Cosmopolitan είναι πολλά υποσχόμενο και έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στην μεγαλύτερη πλατεία της πόλης! Ο ευχάριστος χώρος σε συνδυασμό με την κουζίνα είναι δύο πολύ καλοί λόγοι για να το επισκεφθείτε για αυτό μην διστάσετε να περάσετε, κάνοντας την βόλτα σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Info:

Cosmopolitan premium bar & Restaurant

Αριστοτέλους 1

Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 600 7575

Δείτε την σελίδα του Cosmopolitan στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα