Λαμία: Μαχαίρωσε τους γείτονες και πήγε για... καφέ!

Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που προκάλεσε στην κοινότητα Λυγαριά της Φθιώτιδας ένας 43χρονος. Αφού τα έπινε ως το πρωί στην πλατεία του χωριού χορεύοντας και διασκεδάζοντας, στη συνέχεια όρμησε στο σπίτι δυο γειτόνων τους, τους μαχαίρωσε και πήγε για... καφέ στο καφενείο του χωριού!

Ο εμφανώς μεθυσμένος δράστης άρχισε να διαπληκτίζεται για άγνωστο λόγο με την 63χρονη γειτόνισσά του και, εντελώς ξαφνικά, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντάς την σοβαρά! Ο ηλικιωμένος σύζυγος της γυναίκας, που προσπάθησε να τον εμποδίσει, δέχθηκε μαχαιριές στα

χέρια και τραυματίστηκε ελαφρά!

Αμέσως μετά, ο 43χρονος έφυγε από το σπίτι, πήγε στο καφενείο και ζήτησε να του φτιάξουν... φραπέ, τον οποίο πήρε και έφυγε. Ακολουθώντας μαρτυρίες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον βρήκαν να κρύβεται στην αποθήκη ενός ποιμνιοστασίου λίγο έξω από το χωριό, όπου του πέρασαν χειροπέδες χωρίς να αντισταθεί και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι.

Ο παρ' ολίγον δολοφόνος προσήχθη στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοχρησία. Η άτυχη 63χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα