5 σημάδια που αποκαλύπτουν αν είναι καλός στο..κρεβάτι!

Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση και είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες όταν ξεκινάνε μια σχέση. Υπάρχουν άραγε σημάδια που δείχνουν αν ο άντρας που μόλις γνώρισες θα είναι καλός στο κρεβάτι; Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτουν ως αν ο άντρας που σας ενδιαφέρει συγκεντρώνει κάποια από τα παρακάτω κριτήρια τότε είναι πολύ πιθανόν να είναι άσσος στο σεξ.

#1. Είναι ευγενικός μαζί σου;

Αν ο αγαπημένος σου είναι ευγενικός και καλός μαζί σου τότε σίγουρα θα σε προσέξει και στο κρεβάτι. Ακόμα και αν δεν είναι άσσος στο σεξ θα προσπαθήσει πολύ ώστε να σε κάνει να νιώσεις ικανοποίηση με τις αποδόσεις του.

#2. Ενδιαφέρεται για τη ζωή σου;

Αν σου κάνει πολλές ερωτήσεις και θέλει να μάθει για τη ζωή σου σημαίνει πως ενδιαφέρεται για εσένα και θα ενδιαφερθεί και για τα θέλω σου στο σεξ!

#3. Είναι γυμνασμένος;

Το γυμνασμένο κορμί δεν είναι πάντα κριτήριο για τις αποδόσεις ενός άντρα αλλά σημαίνει πως θα έχει ζήσει (λογικά) αρκετές εμπειρίες και θα είναι έμπειρος ώστε να φρεθεί ανάλογα στη σεξουαλική σας σχέση.

#4. Είναι σέξι;

Αν τον κοιτάς και ανάβεις τότε είναι πολύ πιθανόν να περάσετε πολύ καλά στο κρεβάτι!!! Οι ειδικοί θεωρούν πως αυτή η ερωτική έλξη που νιώθεις για έναν άντρα είναι πάρα πολύ σημαντική για να ζήσεις την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία.

#5. Βλέπει αισθησιακές ταινίες;

Αν το κάνει σε νορμάλ πλαίσια δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο αν ο αγαπημένος σου ξοδεύει ώρες να παρακολουθεί τέτοιου είδους ταινίες θα πρέπει να είσαι προσεκτική μαζί του γιατί ίσως ξεκινήσει τις συγκρίσεις κάτι που δεν θα εξελιχθεί καλά στη σχέση σας.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα