5 λόγοι για τους οποίους σε αγνοεί ο αγαπημένος σου

Έχεις παρατηρήσει τελευταία πως ο αγαπημένος σου σε αγνοεί; Παρακάτω μπορείς να δεις μερικούς λόγους για τους οποίους φαίνεται να αδιαφορεί ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

#1. Θέλει να σε κάνει να καταλάβεις πως κάτι δεν πάει καλά ώστε να το διορθώσεις από μόνη σου. Πολλές φορές υιοθετούμε κάποια συμπεριφορά στους γύρω μας με σκοπό να καταλάβουν κάποιο μήνυμα που θέλουμε να τους περάσουμε.

#2. Ένας άλλος λόγος για να σε αγνοήσει ο αγαπημένος σου είναι αν νιώσει πως τον θεωρείς δεδομένο. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σου

δείξει ότι δεν πρέπει να είσαι τόσο σίγουρη.

#3. Αν εκείνος ωριμάζει και εσύ όχι τότε είναι πιθανόν να σου φαίνεται ότι σε αγνοεί. Αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει απλά ίσως έχουν αλλάξει οι συνθήκες στη ζωή του καθενός.

#4. Σε αγνοεί επειδή τον αγνοείς. Μερικές φορές οι άντρες λειτουργούν με αντίποινα. Αν λοιπόν εσύ του φέρεσαι κάπως απόμακρα τότε εκείνος δεν θα κάτσει να σκάσει και θα ψάξει να βρει άλλους τρόπους για να νιώσει όπως ακριβώς θέλεις να νιώθει σε μια σχέση.

#5. Αν είναι θυμομένος μαζί σου για κάποιο λόγο τότε είναι επίσης πιθανό να σε αγνοεί.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα