110 χρόνια Ηρακλής: Τα μηνύματα Ιδρυτικού Σωματείου και ΠΑΕ

Ο Ηρακλής κλείνει σήμερα 110 χρόνια ιστορίας και ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλια του συλλόγου με εκδήλωση στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι από νωρίς.

Εκεί βρέθηκαν τμήματα των ομάδων του συλλόγου και ιστορικές προσωπικότητες για να γιορτάσουν την επέτειο των 110 χρόνων από την ίδρυση του Ηρακλή.

Μάλιστα, υπήρχαν εκθέσεις ιστορικού υλικού και τρόπαια του "Γηραιού" από το ένδοξο παρελθόν.

Η

ανακοίνωση, που εξέδωσε το Ιδρυτικό Σωματείο:

Το Ιδρυτικό Σωματείο, εύχεται σε ολόκληρη την οικογένεια του Ηρακλή μας, χρόνια πολλά. Η Ιδέα Ηρακλής έχει ξεφύγει από τα όρια του αθλητισμού.
Η προσφορά του Ηρακλή μας σε όλα τα πεδία της κοινωνίας, έχει καταστήσει την ομάδα μας συνώνυμο της Θεσσαλονίκης. Τα σημάδια των Ιβάνωφ, Κατσάνη και όλων των ανώνυμων που υπηρέτησαν τον Ηρακλή και την πόλη προσφέροντας ακόμα και την ζωή τους, καθώς και τα τρία αστέρια σημάδια των κατάφορων αδικιών, είναι τα παράσημα τιμής μας. Και ποτέ δεν θα σταματήσουμε να τα υπηρετούμε.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΕIΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΌ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Το μήνυμα της "κυανόλευκης" ΠΑΕ:

Ο αγαπημένος μας Ηρακλής γίνεται 110 ετών και γιορτάζει! Αυτήν την σημαντική ημέρα, ο Σύλλογος σε θέλει δίπλα του, προκειμένου να τιμήσουμε όλοι μαζί την ιστορία του ενδοξότερου σωματείου της χώρας.

Από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου στην αποθήκη Γ’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης ξυπνούν μνήμες και αναβιώνουν λαμπρές στιγμές του ΓΣ Ηρακλής.

Καλούμε όλους όσους ασπάζονται την ΙΔΕΑ του ΗΡΑΚΛΗ και εκείνους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου, του Ιβανωφείου και του Κατσάνειου για να παρακολουθήσουν από κοντά τις πορείες των μεγάλων του ομάδων, να μυηθούν στο τι σημαίνει ΗΡΑΚΛΗΣ και να αποτελέσουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής, για τον Σύλλογο και την πόλη.

Γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…
Γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι εσύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα