Υπόθεση παιδοβιαστών: Αντί για στοιχεία παρέδωσε usb με... τραγούδια η «πρόεδρος» των εκδιδομένων γυναικών

«Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε», έλεγε την περασμένη εβδομάδα η αυτοπροσδιοριζόμενη και ως πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωσταντίνα Καρατζιώτη.

«Άφωνοι» φαίνεται πως έμειναν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με το περιεχόμενο του usb stick... που παρέδωσε η αυτοπροδιοριζόμενης πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας,

κυρία Κωσταντίνα Καρατζιώτη.

Η γυναίκα είχε εμφανιστεί στα δικαστήρια Ευελπίδων «αποκαλύπτοντας» πως ο βιαστής – μαστροπός της ανήλικης, Ηλίας Μίχος εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς» στον οίκο ανοχής που διατηρεί.

Είχε παραδώσει, μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη το συγκεκριμένο στικάκι στην ασφάλεια, δηλώνοντας πως «είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Όπως προκύπτει όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Law & Order, αντί ονομάτων και βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού, οι αστυνομικοί βρήκαν κυριολεκτικά... μια λίστα με τραγούδια.

#ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΠΟΡΝΕΙΑ #ΣΤΟΙΧΕΙΑ #USB
Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση, Αντί,ypothesi, anti