Υπόθεση Novartis: Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στον Άρειο Πάγο έφτασε πριν από λίγο για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Φεβρουάριο του 2018, ο κ. Βενιζέλος είχε καταθέσει μήνυση 22 σελίδων σε βάρος του ανώνυμου-προστατευόμενου μάρτυρα με το κωδικό όνομα «Μάξιμος Σαράφης». 

Ήταν από τους πρώτους που η υπόθεσή του

αρχειοθετήθηκε, διότι δεν προέκυψε τίποτα και καταθέτει σήμερα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή που διενεργεί την έρευνα.

Έως τώρα στους δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου έχουν καταθέσει ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ αύριο αναμένεται να καταθέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος διετέλεσε επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς.

Μετά την κατάθεση Βενιζέλου, έχει κληθεί να καταθέσει αύριο ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος είχε εποπτεύσει τις έρευνες για τη Novartis και έχει προβεί σε καταγγελίες για πολιτικές παρεμβάσεις, ενώ έχει αναφερθεί και στον ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην ερευνώμενη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα