Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου (vid)

Πρωινός καφές με τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμρβίου.

 

Δείτε τα θέματα που ξεχωρίζουν στις πρώτες σελίδες των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων.

Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο πρωτοσέλιδό της φιλοξενεί το θέμα της κλοπής πολεμικού υλικού από την Λέρο με τον τίλτο: " Αρωμα νέας 17Ν ".

Το ζήτημα των οφλεών για τους δανειολήπτες έχει στο πρωτοσέλιδό

του ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κάνοντας λόγο για " Μπόνους σε συνεπείς δανειολήπτες " ενώ η Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ζητά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων: " Κύριε πρωθυπουργέ, ιδού η "ανύπαρκτη" μελέτη! "

 ΤΑ ΝΕΑ αφιερώνουν το πρωτοσέλιδό τους στο περιστατικό στη Λέρο με τον τίτλο " Μαύρες τρύπες στις αποθήκες...Κλοπή οπλισμού στη Λέρο " ενώ η ΕΣΤΙΑ με πρωτοσέλιδο " Τι συζήτησαν για τον Αττίλα Μητσοτάκης-Αναστασιάδης " αφιερώνει το θέμα της στην συνάντηση των δύο ηγετών.

 " Τα σενάρια για τα όπλα στη Λέρο " φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενώ ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ κάνει απολογισμό των προβλημάτων στην εκπαίδευση με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε άρθρο με τον τίτλο " Με παλιά και νέα προβλήματα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία ".

" Εφιάλτης στον δρόμο με τις Πρέσπες " είναι η πρώτη είδηση για την ΑΥΓΗ ενώ η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ μιλά για " Προεξόφληση δόσεων με διπλό "μπόνους".

Keywords
Τυχαία Θέματα