Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί για το Μάτι: Είχαμε επικεντρωθεί σε σοβαρότερα πράγματα (vid)

Η Κατερίνα Ανδρικοπούλου – Σακοράφα υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Επικρατείας αναφερόμενη στην τραγωδία στο Μάτι σημείωσε χαρακτηριστικά ότι στην κυβέρνηση «έχουν επικεντρωθεί και σε άλλα σοβαρότερα πράγματα…», για να έλθει η εύλογη απορία: «Σοβαρότερα από τους 102 νεκρούς στο Μάτι;».

Η κ. Ανδρικοπούλου – Σακοράφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή One Line. Στη συζήτησή της με τους Δ. Κρουστάλλη, Ανδρ. Παπαδόπουλο, Θ. Φουσκίδη, με φόντο τις επικείμενες εθνικές εκλογές

της 7ης Ιουλίου, η κ. Ανδρικοπούλου – Σακοράφα, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία να παραιτηθεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης και να πάρει η ίδια τη θέση του ως εκπρόσωπος των Οικολόγων –Πράσινων.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις όταν μίλησε για τις οικολογικές καταστροφές στο Μάτι, στην Μάνδρα αλλά και στον Σαρωνικό, σημειώνοντας πως γίνεται πάντα προσπάθεια για το καλύτερο. Οταν ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο τι έκανε ο κ. Τσίπρας που πήγαινε στο Μάτι και προανήγγειλε κατεδαφίσεις, αλλά ένα χρόνο μετά δεν έγινε τίποτε η κ. Ανδρικοπούλου είπε το απίστευτο: «Εχουν επικεντρωθεί και σε άλλα σοβαρότερα πράγματα…», για να έλθει η εύλογη απορία: «Σοβαρότερα από τους 102 νεκρούς στο Μάτι;».

Δείτε το βίντεο από το 1.20:

Keywords
Τυχαία Θέματα