Σκάνδαλο με την επιχορήγηση συνταξιουχικων οργανώσεων

Σκανδαλώδης χαρακτηρίζεται από το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων η απόφαση του Υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου να επιχορηγήσει, προεκλογικά, επιλεκτικά και χωρίς  παραστατικά, ορισμένες συνταξιουχικές  οργανώσεις με λεφτά  των συνταξιούχων!

Όπως αναφέρουν πρόκειται για την μηναία εισφορά 0,20 λεπτά του ευρώ που  καταβάλλουν βάσει του νόμου Κατρούγκαλου, όλοι οι  συνταξιούχοι από την κύρια σύνταξη τους. Τα  χρήματα αυτά συγκεντρώνονται σε  ειδικό λογαριασμό ο οποίος τηρείται στον ΕΦΚΑ.

id="yMail_cursorElementTracker_1562087047922">Σημειώνοντας το ΕΝΔΙΣΥ ότι παραμονές εκλογών ο κ. Πετρόπουλος  με την υπ. Αριθμ.  26168/403  απόφασή του, επιλεκτικά και σκανδαλωδώς μοιράζει ποσό ύψους 3,333,000 ευρώ σε συνταξιουχικές οργανώσεις με αναξιοκρατία και  χωρίς  παραστατικά δαπανών, παρά την αυστηρή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκαλώντας   τεράστια ερωτηματικά  για αυτή την ενέργειά του. Ήδη οι συνταξιουχικές οργανώσεις που έχουν αποκλεισθεί παρανόμως από την υπουργική απόφαση, προσφεύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη  για να ακυρωθεί η σκανδαλώδης απόφαση.

Επισυνάπτεται ο πίνακας με τα ποσά  της επιλεκτικής επιχορήγησης όπως καταγγέλλει το ΕΝΔΙΣΥ 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Dikaiologitika
Σκάνδαλο,skandalo