Υπό το βλέμμα του Πογέτ ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία (βίντεο)

H Εθνική Ελπίδων, υπό το βλέμμα του Γκουστάβο Πογέτ, υποδέχεται σήμερα (19:00) την Πορτογαλία, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία στην Τρίπολη είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023, θέση που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση.

Παρών στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών. Ο Γκουστάβο Πογέτ,

που μεταβαίνει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες της Ελπίδων και να βγάλει συμπεράσματα.

Χθες πάντως η Εθνική Oμάδα των Ανδρών δεν πραγματοποίησε στην Ποντγκόριτσα εμφάνιση ανάλογη με αυτήν του Βουκουρεστίου πριν τρεις μέρες όπου νίκησε 1-0 τη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από το Μαυροβούνιο (1-0), που έδειξε περισσότερο πάθος στο φιλικό παιχνίδι.

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για εμάς για την προετοιμασία μας για τα ματς που έρχονται», τόνισε μετά το χθεσινό ματς ο Πογέτ. Επισήμανε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται πολύ δουλειά σε θέματα τακτικής και πρόσθεσε ότι ως προπονητής έμαθε «πολλά απόψε (σ.σ. χθες) τα οποία «θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον σε αγώνες με αντίστοιχους αντιπάλους».

Δείτε τις δηλώσεις του Πογέτ μετά τον αγώνα με το Μαυροβούνιο:

Keywords
Τυχαία Θέματα