Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι 8 Τούρκοι - Φοβούνται τη δολοφονία

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διαμονής και τον τρόπο φρούρησης των οκτώ Τούρκων, έρχονται στο φως την ίδια στιγμή που η τουρκική κυβέρνηση απειλεί πως θα τους βρει και θα τους «πακετάρει».

Όπως αποκαλύπτουν «Τα Νέα», όσον αναφορά τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, οι αρχές δε φοβούνται κάποια πιθανή απαγωγή, αλλά «το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει»

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έφθασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο την επομένη του πραξικοπήματος

στην Τουρκία και πριν από λίγο καιρό αφέθηκαν ελεύθεροι. Η Τουρκία κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με «Τα Νέα» διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, υπό αυστηρή φρούρηση. Το σχέδιο της επιτήρησής τους αναπροσαρμόζεται συνεχώς, ανάλογα με τις νέες πληροφορίες που υπάρχουν.

Την 24ωρη φρούρηση των οκτώ έχουν αναλάβει ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής καθώς και άνδρες των ΜΑΤ. Στην περιοχή έχει στηθεί ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται.

Υπό την συνεχή αυστηρή επιτήρηση των οκτώ Τούρκων ωστόσο δε λείπει και μια κάποια ιδιωτικότητα καθώς στον ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς χώρο στο στρατόπεδο έχει παραχωρηθεί στον καθένα από ένα προσωπικό δωμάτιο. Το σαλόνι και την κουζίνα τη μοιράζονται όλοι μαζί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οκτώ Τούρκοι περνούν το χρόνο τους διαβάζοντας, βλέποντας τηλεόραση και προσπαθώντας να μάθουν ελληνικά, ενώ ένα από αυτούς παίζει μπουζούκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα