Ξεσπά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά των γονιών της: «Προσεύχομαι να καείτε στην κόλαση»

Σφοδρή επίθεση μέσω Instagram εξαπέλυσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά των γονιών της ευχόμενη «να καούν κι οι δύο στην κόλαση» για τον «πόνο» που βίωσε στα 13 χρόνια που είχε ο πατέρας της την κηδεμονία της.

Τον περασμένο Νοέμβριο δικαστήριο στην Καλιφόρνια απελευθέρωσε την διάσημη τραγουδίστρια από τα δεσμά της κηδεμονίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι η 40χρονη Σπίαρς υποχρεωνόταν από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για να μην αποκτήσει τρίτο παιδί.

Έκτοτε η Σπίαρς εξαπολύσει συχνά

επιθέσεις κατά των γονιών της, όπως προ ημερών, και χθες Κυριακή επανήλθε με νέα πυρά, ειδικά κατά του πατέρα της. «Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο (…) Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία. Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο.

Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου. Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο για την μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν... Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση».

Την ανάρτηση συνόδευε κι ένα δίλεπτο ηχητικό «σημείωμα», όπου η Σπίαρς εξήγησε πώς την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας, χωρίς να της εξηγήσουν ακριβώς το γιατί. Η ίδια είπε πώς πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

{https://www.instagram.com/p/CiYYchrDdpT/}

#ΜΠΡΙΤΝΕΙ_ΣΠΙΑΡΣ #ΓΟΝΕΙΣ #ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα