Formula 1: Εξουθενωμένος ο De Vries - «Δεν μπορώ να σηκώσω ούτε τα χέρια μου»

Κλήθηκε τελευταία στιγμή να οδηγήσει το μονοθέσιο της Williams και να κατακτήσει 2 βαθμούς τερματίζοντας στην 9η θέση, ο Nyck De Vries.

Ο Ολλανδός πιλότος, ο οποίος εκτελεί χρέη 3ου οδηγού και δοκιμαστή στις ομάδες της Mercedes, της Aston Martin και της Williams δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα στο αγωνιστικό τριήμερο του Ιταλικού grand prix στην Μόντσα.

Επειδή ο πιλότος της Williams, Alex Albon, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, ο De Vries κλήθηκε

το Σάββατο να τον αντικαταστήσει.

Ηταν η ευκαιρία που χρόνια αναζητά ο De Vries. Ο νεαρός πιλότος μπήκε στο μονοθέσιο, χωρίς να έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία, χωρίς προπόνηση και οδήγησε σε υψηλό επίπεδο για 53 γύρους στη Μόντσα. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να βγει από το μονοθέσιο μετά το τέλος του αγώνα.

Οι διάλογοι στην ενδοεπικοινωνία με την ομάδα δείχνουν την καταπόνηση που δέχονται τα σώματα των πιλότων στους αγώνες της Formula 1.

{https://twitter.com/chaarleslechair/status/1569082144852480001}

«Δυσκολεύομαι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή είμαι μόνος μου στο Park Ferme. Δεν μπορώ να σηκώσω ούτε τα χέρια μου», είπε ο Nyck De Vries στην ομάδα του και λίγο αργότερα έσπευσαν να τον βοηθήσουν να βγει από το μονοθέσιο.

Μάλιστα η εικόνα με τον βραχύσωμο Nyck De Vries να σηκώνει τα χέρια του για να τον τραβήξουν έξω από το μονοθέσιο προκάλεσε χιουμοριστικά σχόλια στα social media.


#ΦΟΡΜΟΥΛΑ_1 #ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ #ΟΔΗΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα