Βρούτσης: Να ζητήσει συγγνώμη η Γεροβασίλη για τους «χρυσούς παππούδες»

Να ζητήσει συγγνώμη καλεί την κ. Όλγα Γεροβασίλη ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης καθώς η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «χρυσούς παππούδες» που με φωτογραφική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νέο Ασφαλιστικό, μπορούν να εργάζονται στο Δημόσιο συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνοντας και μισθό και σύνταξη.

Ο υπουργός την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη καθώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

έθεσε τους Έλληνες συνταξιούχους στο περιθώριο και "σταματήστε να τους κουνάτε το δάκτυλο. Καταλάβετέ το. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!".

Προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε τιμωρητικά και απαξιωτικά προς τους συνταξιούχους.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρεί τους συνταξιούχους της χώρας μας ένα δυναμικό, έμπειρο και ιδιαίτερα χρήσιμο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, που μπορεί να προσφέρει πολλά στην Πατρίδα μας. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι "τους στέρησε επιδεικτικά το δικαίωμα της εργασίας, θέτοντάς τους εξοντωτικούς όρους που απαγόρευαν τη νόμιμη και ομαλή ένταξή τους στην παραγωγική διαδικασία".

Σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση ανοίγει τις πόρτες της αγοράς εργασίας σε όλον αυτόν τον κόσμο και του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει ξανά, ομαλά και νόμιμα, την προσφορά του. Αναφέροντας ότι με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατίθεται σύντομα σε διαβούλευση, λαμβάνεται ειδική μέριμνα για όλους τους συνταξιούχους:

Οι συνταξιούχοι αγρότες θα μπορούν να συνεχίσουν την επαγγελματική δραστηριότητά τους χωρίς καμία περικοπή της σύνταξής τους, λαμβάνοντας δηλαδή το 100% της σύνταξής τους.

Σε εκατομμύρια συνταξιούχους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, δίνουμε το δικαίωμα να ενταχθούν νόμιμα στην αγορά εργασίας λαμβάνοντας το 70% της σύνταξής τους και καταβάλλοντας ταυτόχρονα ασφαλιστικές εισφορές και φόρους. Επαναλαμβάνουμε, για να το ακούσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνουμε αυτό το δικαίωμα σε όλους τους συνταξιούχους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

"Με αυτόν τον τρόπο απαντάμε έμπρακτα στις ανησυχίες και τα προβλήματα των συνταξιούχων και δείχνουμε την σαφή διαφορά φιλοσοφίας της Κυβέρνησής μας. Αποδεικνύουμε τον σεβασμό μας, σε αυτούς τους ανθρώπους που ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπε μόνο ως αριθμό, που θα «έλυνε» το ασφαλιστικό με «φυσικό τρόπο»... ",αναφέρει ο κ. Βρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα