Βρετανικές εκλογές: Με το σκυλάκι του ψήφισε ο Τζόνσον, με την γυναίκα του ο Κόρμπιν (pics-vid)

O πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ψήφισε αγκαλιά με το σκυλάκι του σε ένα show από τα γνωστά του ενώ ο αντίπαλός του Τζέρεμι Κόρμπιν ψήφισε συνδοευόμενος από την γυναίκα του κι αφού πρώτα είχε τρολάρει τον Τζόνσον στο twitter

Σε άλλη μια από τις χαρακτηριστικές του αυτάρεσκες κι επικοινωνιακά φλύαρες εμφανίσεις ο Μπόρις Τζόνσον άσκησε τα εκλογικά του δικαιώματα αγκαλιά με το σκυλάκι του και ποζάροντας σε άφθονες φωτογραφίες.

Και μπορεί η σκυλίτσα του

η Ντιλύν να είναι φυσικά χαριτωμένη αλλά η προσπάθεια του πρωθυπουργού να κλέψει λίγη από την δόξα της, ίσως όχι και τόσο, μιας και το παρετεταμένο ενσταντανέ με την αγκαλιά και τα φιλάκια θεωρήθηκε εκτός θέματος και...άκυρη.

Ο αντίπαλός του, από την άλλη, Τζέρεμι Κόρμπιν δεν πήρε μαζί του το αγαπημένο του γατί ( τον  'Ελ Γκάτο' όπως τον αποκαλεί) αλλά προτίμησε να ψηφίσει συνοδευόμενος από την γυναίκα του σε μια εμφάνιση με ανθρώπινο πρόσημο. Παρ' όλα αυτά είχε κι αυτή η ψήφος το ενδιαφέρον της αφού μία γυναίκα ντυμένη Elmo (καρτούν της παιδικής σειράς Sesame Street) επιχείρησε να πλησιάσει τον ηγέτη των εργατικών και να διαμαρτυρηθεί. Στην αρχή τα κατάφερε κάνοντας  χειραψία μαζί του μέχρι που την απομάκρυναν οι αστυνομικοί, όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.



Ο Τζόνσον δέχθηκε πάντως κριτική από μερίδα των βρετανικών μίντια για το γεγονός ότι η συμβία του Κάρι Σάιμοντς ήταν…. εκτός πλάνου.

Όσο για τον Κόρμπιν πρόλαβε πριν ψηφίσει να τρολάρει τον αντίπαλο του στο twitter με ένα βίντεο που δείχνει τους λόγους που οι Βρετανοί δεν πρέπει να ψηφίσουν Τζόνσον.

{https://twitter.com/jeremycorbyn/status/1204728905766227969}

Keywords
Τυχαία Θέματα