Βραβεία Όσκαρ 2022, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής αφορά την τηλεοπτική τους προβολή

Μια έκπληξη έκρυβε η Ακαδημία των Όσκαρ, λίγο πριν την τελετή απονομής, που θα γίνει στις 22 Μαρτίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ακαδημία , οχτώ βραβεία Όσκαρ θα δοθούν στους νικητές πριν την τελετή απονομής στο Dolby Theater του Λος Άντζελες. Πρόκειται για τα βραβεία μοντάζ,

ήχου, design, makeup, μουσικής, ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, animated μικρού μήκους και δράσης μικρού μήκους που θα δοθούν πριν την τελετή και απλά θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης.Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι αυτές οι κατηγορίες ενδιαφέρουν λιγότερο το τηλεοπτικό κοινό και θέλουν να δώσουν χρόνο σε αφιερώματα και acts στη σκηνή.

«Προκειμένου να δώσουμε περισσότερο χρόνο και ευκαιρία για να διασκεδάσει το κοινό μέσω της κωμωδίας, των μουσικών παραστάσεων και των αφιερωμάτων σε ταινίες, θα υπάρχει μια αλλαγή” ανέφερε ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Ντέβιντ Ρούμπιν, σε επιστολή που έστειλε στα μέλη, εξηγώντας πως «καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν ανησυχίες περί ισότητας και σας ζητάμε να καταλάβετε ότι στόχος μας είναι να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ υποψηφίων, νικητών, μελών και του κοινού ώστε να έχουμε μια ικανοποιητική εμπειρία».

Η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου και οι οικοδεσπότες Wanda Sykes, η Amy Schumer και η Regina Hall θα υποδεχτούν το κοινό επί σκηνής σε μια βραδιά που στοχεύει να προσελκύσει ξανά το χαμένο ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα βραβεία θα διεξαχθούν με παρουσιαστές και κοινό μετά από δυο χρόνια, αφού η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε η διαξαγωγή να γίνει διαδικτυακά.

Η ακαδημία φέτος αποφάσισε να εντάξει μια νέα κατηγορία στα βραβεία της και αυτή είναι η ψηφοφορία του κοινού από το Twitter, αφού στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραβεία Όσκαρ 2022,vraveia oskar 2022