Βορίδης: Θα είναι πολύ μικρή η συμμετοχή στην απεργία

Τη μικρή συμμετοχή στην γενική απεργία της 10ης Ιουνίου προεξόφλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Την πεποίθησή του πως η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 10ης Ιουνίου

ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο θα είναι μικρή εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά.

Ερωτώμενος αν σε αντίθετη περίπτωση η κυβέρνηση θα κάνει πίσω στο νομοσχέδιο, ξεκαθάρισε: «Σε ευμενή μέτρα για τους εργαζομένους να κάνουμε πίσω; Πως θα κάνουμε πίσω στα ευμενή μέτρα; Υπάρχει μια τεράστια αναντιστοιχία αυτών που θεωρητικά διεκδικούν την εκπροσώπηση των συμφερόντων των εργαζομένων και δη των κατωτέρων οικονομικά τάξεων, των πιο δυσκολεμένων οικονομικά τάξεων μια σταθερή αναντιστοιχία σε αυτά τα οποία υποτίθεται ότι αγωνίζονται για να τους προστατέψουν και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, τι ακούγαμε προεκλογικά ότι θα συμβεί στο δημόσιο μόλις έρθει η ΝΔ τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ; Απολύσεις . Είδατε καμία απόλυση; Έλεγε ότι θα κάνουν αξιολογήσεις και θα σας πετάνε από τα παράθυρα. Βλεπετε τίποτα τέτοιο. Τι έρχονται και λένε τώρα ότι ρυθμίσεις οι οποίες κάνουν διευθέτηση του χρόνου εργασίας και οι οποίες αποτελούν οδηγία ευρωπαϊκή οι οποίες αποτελούν προνόμιο των εργαζόμενων, οι οποίες βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια των εργαζομένων να τις αξιοποιήσουν οδηγούν στην κατάργηση του 8ώρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα