Βορίδης για υγειονομικούς: «Δε γίνεται υποχρεωτικότητα εμβολιασμού χωρίς κυρώσεις...»

Νέα κόντρα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στη Βουλή μεταξύ του Μάκη Βορίδη και του Κώστα Ζαχαριάδη, καθώς κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκδικητικότητα και μένος απέναντι στην κοινωνία και ειδικά στην ομάδα των ανθρώπων που δεν έχουν αποφασίσει αν πρέπει να εμβολιαστούν και την κατηγόρησε για φετίχ απολύσεων εν μέσω πανδημίας.

Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

αν είναι υπέρ η κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ειδικά στους υγειονομικούς, και να μην «ψαρεύει στα θολά νερά» για να προσεγγίσει πολιτικό κοινό από τους ανεμβολίαστους ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Εφόσον θα βάλουμε νομικό κανόνα για την υποχρεωτικότητα, υπάρχει η όχι κύρωση σε αυτόν που δεν την τηρεί;» αναρωτήθηκε ο κ Βορίδης, συμπληρώνοντας ότι υποχρεωτικότητα χωρίς κύρωση δεν υπάρχει.

Στη συνέχεια ο κ Βορίδης είπε ότι η πρώτη κύρωση θα είναι η αναστολή εργασίας και η μη καταβολή μισθού και πως αυτή η διαδικασία θα εξειδικευθεί περαιτέρω νομικά, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πατάει σε δύο βάρκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα