Βλαντίμιρ Πούτιν: Ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία είναι τραγωδία, δεν είχαμε άλλη επιλογή

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λόγο για «τραγωδία στην Ουκρανία» τονίζοντας όμως παράλληλα πως «δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για τους στόχους της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τονίζοντας ότι αυτοί θα επιτευχθούν. Μιλώντας στο Vostochny Cosmodrome στην ανατολική Ρωσία, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεκσάντερ Λουκασένκο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» όπως ονομάζει

τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τονίζοντας πως η Ρωσία «δεν είχε καμία άλλη επιλογή».

Ο Πούτιν τόνισε ότι στόοχος της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» ήταν να «βοηθήσει τον κόσμο του Ντονμπάς» αλλά και να πάρει μέτρα «για την ασφάλεια της ίδιας της Ρωσίας». «Προφανώς δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι στόχοι που θέσαμε θα επιτευχθούν».

«Ο βασικός στόχος ήταν να βοηθηθεί ο κόσμος στο Ντονμπάς, ο κόσμος στο Ντονμπάς, τον οποίο αναγνωρίσαμε καταπιεζόταν από τις αρχές του Κιέβου, που είχαν τη στήριξη της Δύσης και δεν συμμορφώνονταν με τη Συνθήκη του Μινσκ που είχε στόχο μια ειρηνική λύση στο πρόβλημα του Ντονμπάς» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βλαντίμιρ Πούτιν, Ότι, Ουκρανία,vlantimir poutin, oti, oukrania