Βίτσας: «Ορισμένα ΜΜΕ προβάλλουν πρόθυμα τους... ενωμένους χοιρινομεθύστακες»

Συνέχεια στον «πόλεμο» κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το μεταναστευτικό, μετά και τις δηλώσεις Γιαννούλη για τις εκδηλώσεις μπάρμπεκιου έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, έδωσε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, να απαντά στην επίκαιρη ερώτηση.

«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος

θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει. Ορισμένα στελέχη της ΝΔ κάνουν πίσω πολλά βήματα, χαϊδεύοντας αυτιά πάνω στο αφήγημα των εισβολέων και του εξισλαμισμού» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κ. Βίτσας.

Ο αρμόδιος συντονιστής για την αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού προβλήματος, υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, περιορίστηκε στην ουσία της επίκαιρης ερώτησης του κ. Βίτσα, καθώς επεσήμανε πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μεγάλο αυτό θέμα με σχέδιο και σοβαρότητα, έχοντας –όπως είπε- εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε ό,τι αφορά στην τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή, υποστήριξε πως έχει στόχο την υλοποίηση του ήδη εγκεκριμένου σχεδίου δράσης ώστε να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Βίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα