Βασίλισσα Ελισάβετ: «Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη», πολλές οι φήμες για επιδείνωση της υγείας της

Δύσκολες ώρες για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ δείχνει ότι επιδεινώνεται.

Η πρόσφατη νοσηλεία της βασίλισσας, αλλά και η ακύρωση πολλών προγραμματισμένων επίσημων εμφανίσεων, έρχονται να επιβεβαιώσουν την ανησυχία που εξέφραζαν τα δημοσιεύματα.

Η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly», είναι χειρότερη από αυτή που ανακοινώνεται, όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια

της Βρετανίας.

«Η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ εκπληρώνει τέλεια τον ρόλο της σιδερένιας μονάρχη εδώ και δεκαετίες», αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild».

{https://twitter.com/usweekly/status/1453920785345695749}

«Ως η μακροβιότερη επικεφαλής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κάθε κρίση, όσο σοβαρή κι αν είναι, φαίνεται να την ξεπερνάει. Ακόμη και μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, πρίγκιπα Φιλίππου, χρειάστηκαν λίγες μέρες για να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα», υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα.

Πλέον, υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, κάτι που οφείλεται (σύμφωνα με την «Bild» και το «US Weekly») στην πρόσφατη νοσηλεία της και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων επίσημων εμφανίσεων της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίνδσορ και ασκεί από εκεί τα καθήκοντά της. Οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση κι έτσι η 95χρονη μονάρχης αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία και τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα στη Γλασκώβη. Πριν από λίγες ημέρες, χρειάστηκε να μείνει για ένα βράδυ στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Μετά από όλα αυτά, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly», υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους ένθερμους υποστηρικτές του στέμματος αλλά και στο Παλάτι. «Υπάρχει εντονότατη ανησυχία στους βασιλικούς κύκλους», υποστήριξε πηγή και προσθέτει: «Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άνθρωπος και δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει για πάντα».

«Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι έχει γνωστό», ισχυρίζεται στο «Us Weekly» δεύτερη πηγή.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάνει συνολικά 19 δημόσιες εμφανίσεις. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, ήθελε να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. Όπως αποκαλύπτει όμως ένας από τους γνώστες του παλατιού στην εφημερίδα «Bild», «όλοι μας εκπλαγήκαμε που, πολύ γρήγορα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επέμεινε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις».

Η απώλεια του συζύγου της προβληματίζει την 95χρονη μονάρχη, με την οικογένεια και τους φίλους να παρατηρούν ότι η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ «έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου», κατέληξε μία από τις πηγές στην «Bild».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλισσα Ελισάβετ,vasilissa elisavet