Βασίλης Τόπαλος: «Σπάει» τη σιωπή του ο μποξέρ που τον βρήκε στα αποδυτήρια - «Δεν κάναμε σπάρινγκ εκείνη την ημέρα»

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι ο 16χρονος πυγμάχος και πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τόπαλος έχασε τη ζωή του.

Ανύπωτη είναι η τραγωδία του θανάτου του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, με τo «γιατί» έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, να αποτελεί, μέχρι στιγμής «γρίφο».

Αρκετά είναι τα ερωτηματικά, που έχουν προκύψει ακόμη και μετά τη δημοσίευση της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με την οποία ο πρωταθλητής Ευρώπης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που οδήγησε σε εγκεφαλική νέκρωση.

Η απάντηση, που πρέπει να δώσουν τώρα οι ειδικοί είναι πότε και πώς προκλήθηκε

η εν λόγω κάκωση.

Αρκετά είναι όσα έχουν ακουστεί, για το τι ακριβώς έκανε πριν την πτώση του στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου της Καλλιθέας, ο Βασίλης, με τον άνθρωπό, που τον βρήκε πεσμένο, να «σπάει» τη σιωπή του και να μιλάει στο MEGA.

Ο μποξερ, που εντόπισε τον 16χρονο, υπογραμμίζει κατηγορηματικά, πως δεν γινόταν αγώνας σπάρκινγκ εκείνη την ημέρα, αλλά απλή προπόνηση.

«Έχουν πει ότι εγώ έκανα σπάρινγκ μαζί του, ενώ εκείνη την ημέρα εγώ δεν έκανα καθόλου προπόνηση. Στο γυμναστήριο εκείνη τη μέρα γινόταν προπόνηση, όχι σπάρινγκ. Είναι ψέματα όαμτι γινόταν σπάρινγκ. Έκαναν τεχνικές, όπως κάνει κάθε γυμναστήριο. Ο Βασίλης έκανε συνδυασμούς με τα άλλα παιδιά, δεν είναι ούτε βάρη, ούτε σπάρινγκ. Ήταν συνδυασμοί, στόχοι. Πιο πολύ για την δύναμη και την αντοχή».

Όσον αφορά τη στιγμή, που είδε τον Βασίλη πεσμένο, εξιστορεί πως αμέσως φώναξε τους προπονητές και τον πατέρα του.

«Ήμουν μέσα στην τουαλέτα. Άκουσα από έξω ένα μπαμ. Βγήκα και είδα τον Βασίλη πεσμένο κάτω. Φώναξα αμέσως τους προπονητές και τον πατέρα του. Τους φώναξα όλους, όποιον μπορούσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ο προπονητής μου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και εμείς παίρναμε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή. Ο Βασίλης ερχόταν συχνά στο γυμναστήριο και τον έβλεπα. Έκανε προπόνησεις σε εμάς. Εγώ δεν έκανα ποτέ προπόνηση με τον Βασίλη. Εκείνη την μέρα, δεν είχα βάλει γάντια, γιατί δεν είμαι καν στα κιλά του».

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΤΟΠΑΛΟΣ #ΜΠΟΞΕΡ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ #ΣΠΑΡΙΝΓΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Τόπαλος, Σπάει, - Δεν,vasilis topalos, spaei, - den