Βάσεις 2020: Ένα μεγάλο μπράβο στον Σάββα, την Αντωνία και την Σοφιαλένα

Η ανακοίνωση των βάσεων 2020 σκόρπισαν χαρά εκτός από χιλιάδες υποψηφίους και στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με ανακοίνωση του το Χαμόγελο του Παιδιού συγχαίρει τα παιδιά του που πέτυχαν να μπουν σε Πανεπιστήμια της χώρας.

«Για μία ακόμα χρονιά, η μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων αποτελεί για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μια μέρα χαράς καθώς γιορτάζει την εισαγωγή παιδιών του στις σχολές που επιθυμούσαν!» σημειώνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι μαθητές φέτος και κυρίως τα παιδιά που έδιναν πανελλήνιες,

ο Σάββας, η Αντωνία και η Σοφιαλένα πέτυχαν τον στόχο τους και περνάνε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής , αντίστοιχα!

Ενώ, για όσα παιδιά μας αποφάσισαν να μην δώσουν Πανελλήνιες, έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες να φοιτήσουν σε σχολές της επιλογής τους.

Παιδιά που μεγάλωσαν στα σπίτια του Οργανισμού και σήμερα δυνατά, στέκονται στα πόδια τους, έτοιμα να ξεκινήσουν την ενήλικη ζωή τους! Η σημερινή μέρα χαράζει μία νέα πορεία για τα παιδιά μας, στην οποία θα έχουν πάντα και για πάντα δίπλα τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ένα μεγάλο μπράβο στα υπέροχα παιδιά μας και σε όλους, εργαζόμενους και εθελοντές, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα τους κάθε στιγμή με τόση αγάπη και φροντίδα!» καταλήγει το Χαμόγελο του Παιδιού και συμπληρώνουμε από όλη την ομάδα του Dikaiologitika News και από την μεριά μας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα