Τσίπρας για Σκοπιανό: Ο Καμμένος δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την οικονομία και την σταθερότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το Σκοπιανό και επισήμανε ότι "ο Πάνος Καμμένος δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την οικονομία και την σταθερότητα".

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Δεν θα μπορούσε ποτέ να έρθει τέτοια λύση,

σήμερα δίνει προοπτκή, να μην λειτουρούμε με το κεφάλι στην άμμο, 120 χώρες αναγνωρίζουν την χώρα. Ακόμη κι αυτές που δεν την αναγνωρίζουν, λένε "Μακεδονία". Στην ελλάδα το κόβουμε αυτό, λέμε ΠΓΔΜ και Σκοπιανοί.

Αν μπείτε σε διαδίκτυο και πληκτρολογήσετε macedonia δεν βγαίνει ο λευκός πύργος, βγαίνουν σλαβικά γράμματα. Αυτό θα τελειώσει, θα βγαίνουν σλαβικά μόνο στο north macedonia.

Εκτιμώ την θέση Καμμένου, όμως επειδή έχω ειλικρινή σχέση μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την πορεία ανακαμψης της οικονομίας και την σταθερότητα στον τόπο. Κρίση όμως να κάνω και γιά τη ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν από αυτούς που διατυμπάνιζε οτι δεν θεωρεί οτι πρέπει να πάμε σε λύση χωρις τον όρο Μακεδονία, ήταν υπέρ της σύνθετης με γεωγραφικό προσδιορισμό. Αλλά ξαφνικά αλλάζει και τηρεί τυχοδιωκτική πολιτική και στάση πολιτικού αμοραλισμού με γνώμονα την διατήρηση σταθερότητας στο κόμμα του και ιδιαίτερα τις ακραίες απόψεις και τον κ. Γεωργιάδη αλλά και να αλιεύσει στα θολά νερά της ακροδεξιάς.

Να θέσω θέμα ξεκάθαρο. Αν ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει οτι είναι εθνικά επιζήμια, αντί να κάνει τον τζάμπα μάγκα, και στην Μέρκελ να λέει οτι αν αλλάξει κυβέρνηση θα την εφαρμόσει αυτό είναι τσάμπα μαγιά και κοροιδεύει ψιλό γαζί αυτούς με ευαισθησίες, να πει οτι θα φέρει νόμο Πινοσέτ στη θέση Κατρούγκαλου, να πει οτι θα την ακυρώσει την συμφωνία. Να πάει στο ΝΑΤΟ και στους συμμάχους, και να πει αν βγω πρωθυπουργός να πει οτι εγώ δεν συμφωνώ. Πολιτική εκ του ασφαλούς κάνει εύκολα. Καθαρές κουβέντες, να μην κοροιδέουουμε. Σε οτι με αφορά θα κάνω το επωφελές γιά την χώρα."

Keywords
Τυχαία Θέματα