Θρίλερ στον Έβρο – Συνελήφθησαν δύο τούρκοι στρατιωτικοί με οπλισμό

Για ανταλλαγή πυρών στην περιοχή του Πέπλου κάνουν λόγο οι πληροφορίες από τα τοπικα ΜέσαΦέρεται να γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την επιστροφή του.

Στη σύλληψη και κράτηση δύο τούρκων στρατιωτικών στην περιοχή του Πέπλου Έβρου, στα ελληνοτουρκικά σύνορα προχώρησαν οι ελληνικές αρχές.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το onalert.gr, οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί,

οι οποίοι έφεραν τον οπλισμό τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εντοπίστηκαν από τοπικό κλιμάκιο και συνελήφθησαν από τις αρχές.

Σύμφωνα με το hellasjournal.com, οι άνδρες της ελληνικής περιπόλου μόλις κατάλαβαν πως οι τούρκοι στρατιωτικοί, ένας λοχίας και ένας αξιωματικός, ήταν επί ελληνικού εδάφους θέλησαν να τους ακινητοποιήσουν, όμως εκείνοι προσπάθησαν να διαφύγουν κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. Έτσι, εξετάζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρονται να έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν στον Τύπο φήμες που έκαναν λόγο για ανταλλαγή πυρών, οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το onalert.gr, στρατιωτικές πηγές έκαναν λόγο για χαμηλής έντασης περιστατικό, οι λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση εντός του προσεχούς διαστήματος.

Υπάρχουν μάλιστα αναφορές πως βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την επίλυση του ζητήματος.

Άλλες πηγές ανέφεραν πως οι δύο τούρκοι βρίσκονται υπό κράτηση και εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταθέσουν αίτηση για άσυλο.

Σε κάθε περίπτωση το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, με τις επίσημες ανακοινώσεις της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα