Τσίπρας από Βουλή: O μόνος λόγος στις παρεμβάσεις ανήκει στις κυβερνήσεις

Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Παραλάβαμε μια κατάσταση δραματική στην οικονομία είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή

για την οικονομία. Ο πρωθυπουργός, ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ότι « θα δεχτώ με μεγάλη ευχαρίστηση το δώρο που μου κάνετε να έχουμε μια διεξοδική συζήτηση, για θέματα οικονομίας μετά την ιστορική επιτυχία της χώρας».

{https://twitter.com/atsipras/status/1014807770242207745}

Σε λίγες μέρες από τώρα, τον Αύγουστο, «με μεγάλη σας στεναχώρια, η χώρα βγαίνει οριστικά και αμετάκλητα από το προγραμμα. Εκεί που οι δικές σας κυβερνήσεις απέτυχαν η δίκη μας πέτυχε» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει: «Ασχοληθήκατε με το πως θα ναρκοθετήσετε τη χώρα και πως η επόμενη κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με οικονομική ασφυξία».

Η παρακολούθηση της ελληνικής οικονομίας, θα γίνεται υπό τη μορφή εκθέσεων για την πορεία της και πιθανά να εισηγούνται κάποιες παρεμβάσεις, αν κριθεί απαραίτητο. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα ανήκει στις εκλεγμένες κυβερνήσεις της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός.

{https://twitter.com/atsipras/status/1014807310693216256}

Keywords
Τυχαία Θέματα