Τσιόδρας: «Ο Κρεμαστινός ήταν ένας διαπρεπής επιστήμονας και ακούραστος δάσκαλος»

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, o Σωτήρης Τσιόδρας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασαν τα συλληπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Κρεμαστινού για το θάνατό του πρώην Υπυργού Υγείας από το νέο κορονοϊό.

Ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανέφερε τα εξής: Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια

μας στους οικείους του Δημήτρη Κρεμαστινού. Ο καθηγητής εκτός από σπουδαίος επιστήμονας με πρωτοποριακό για την εποχή του έργο και πολιτικός, άφησε το αποτύπωμά του και στο χώρο της υγείας, υπηρετώντας με πίστη και με υπευθυνότητα το Υπουργείο Υγείας.

Άφησε το αποτύπωμά του σε σημαντικά έργα στο χώρο της υγείας, όπως είναι η λειτουργία των καρδιολογικών κλινικών στη χώρα».

Για την απώλεια του πρώην Υπουργού Υγείας ο κ. Τσιόδρας ανέφερε το εξής:

«Ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ένας διαπρεπής επιστήμονας. Ένας ακούραστος δάσκαλος. Ένας αξιοπρεπής πολιτικός που άφησε το αποτύπωμά του στο ΕΣΥ ως Υπ. Υγείας αναβαθμίζοντας τις κινητές μονάδες και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ως προς τις αεροδιακομιδές.

Εκ μέρους της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων και του Υπ. Υγείας ενώνουμε τα συλλυπητήρια μας και θέλουμε να συλλυπηθούμε την οικογένεια και τους οικείους του. Από τη μεριά του ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε τα συλλυπητήρια της οικογένειας της Πολιτικής Προστασίας στους οικείους του Δημήτρη Κρεμαστινού».

Ας σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός αποτέλεσε Υπ. Υγείας κατά την περίοδο 1993-1996 και Αντιπρόεδρος της Βουλής από το 2015 έως το 2019.

Διαβάστε όλα τα νέα για την υγεία στο news4health.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα