Τραγωδία στο λούνα παρκ: Έδωσε κατάθεση ο 27χρονος χειριστής - «Πρόκειται για μία κακή στιγμή και τίποτα άλλο»

Η τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου όπου στοίχισε τη ζωή του 14χρονου κοριτσιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τι δήλωσε ο 27χρονος χειριστής του παιχνιδιού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντές αφού εμφανίστηκε στο Α.Τ Αλμυρού και εξήγησε πώς έγιναν τα πράγματα αλλά και πώς οδηγήθηκε το νεαρό κορίτσι στο θάνατο. Ο δικηγόρος του μάλιστα μιλώντας στο STAR ανέφερε: «Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο

μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή»

«Εξ' όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του STAR, ο πατέρας της 13χρονης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο οπού νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Στο δελτίο μάλιστα αναφέρθηκε πως η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά για την τραγωδία. Εκτός από τους τρεις πραγματογνώμονες, η πλευρά της ιδιοκτήτριας ζήτησε να μπει στην υπόθεση και δικός της τεχνικός σύμβουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα