Τραγωδία στη Βάρκιζα: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα - «Με βίασαν όταν ήμουν 11 ετών»

Η μητέρα που έχασε το μωρό της στη Βάρκιζα προφυλακίστηκε και δίνει την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται, δε, πως η πυρκαγιά φέρεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό.

Στην συνέντευξη που έδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εκείνο το βράδυ που έγινε το συμβάν, είχα πάρει τον άνθρωπο με τον οποίο συγκατοικούσα να έρθει να προσέξει το παιδί για να βγω έξω επειδή δεν μπορούσα άλλο. Εκείνος πάντα το έκανε. Δεν συνέβαινε συχνά αυτό. Άντε να είχε συμβεί 1-2 φορές ακόμα… Τον ξέρω 8 χρόνια

και του είχα εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε κάτι τα τελευταία χρόνια, απλά συγκατοικούσαμε… Δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού αυτού, αλλά του δεύτερου παιδιού μου… Βρίσκομαι σε μια απελπιστική κατάσταση… Όταν βρισκόμουν με τον σύντροφό μου το μωρό το άφηνα στον συγκάτοικό μου. Δεν του είχε πει όμως ότι συγκατοικούσα με έναν άνθρωπο γιατί φοβόμουν ότι θα παρεξηγήσει…»,

Για τα παιδικά της χρόνια επισήμανε πως «Η μητέρα μου φιλοξενούσε έναν άνθρωπο στο σπίτι που έλεγε ότι ήταν οικογενειακός φίλος. Όταν ήμουν 11 ετών μου επιδείκνυε τα γενετικά του όργανα και με βίασε. Το είχα πει στη μητέρα μου, αλλά δεν την ενδιέφερε. Μου είπε να φύγω εγώ από το σπίτι. Με έδιωξε για να μείνει εκείνος. Όλοι ήξεραν τι τραβάω και δεν έκαναν τίποτα… Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι γιατί ήμουν 11 χρονών…. Στα 17 πήγα σε ορφανοτροφείο και έκατσα μέχρι τα 18. Για εμένα αυτό ήταν η σωτηρία μου…».

Keywords
Τυχαία Θέματα