Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυξημένη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού - Τραγικές φιγούρες οι γιατροί γονείς του 15χρονου

Υψηλή ποσότητα αλκοόλ εντοπίστηκε στο αίμα του 44χρονου οδηγού που χθες βράδυ τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία.

Σύμφωνα με, με νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές o 44χρονος με το μαύρο Audi, έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ο άνδρας, αλβανικής

καταγωγής, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται πως είδε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή. Έκανε απότομο ελιγμό ώστε να αποφύγει τα παιδιά όμως αυτό δεν απέτρεψε την μοιραία σύγκρουση.

Ο 44χρονος τραυμάτισε δύο ακόμα παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου. Τραγική ειρωνία, ένα από αυτά είναι ο δίδυμος αδερφός του μικρού Μάριου, που έχασε τη ζωή του.

Το παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε για την οικογένεια του μικρού Μάριου καθώς και οι δύο γονείς του είναι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα, ο πατέρας του, χειρούργος στο επάγγελμα έφτασε από τους πρώτους στο σημείο της τραγωδίας και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Η μητέρα του είχε εφημερία την ώρα που διακομίστηκε ο γιος της, και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ήταν εκείνη που υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα