Τουρκία: Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος που βγήκε από τα συντρίμμια 296 ώρες μετά τον σεισμό

Συνεχίζεται ο θρήνος στα συντρίμμια της Τουρκίας, παρά τις ελπίδες που υπήρχαν μετά την ανάσυρση τριών ανθρώπων, μελών της ίδιας οικογένειας από την περιοχή της Αντιόχειας της Τουρκίας.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, μια 40χρονη και έναν 12χρονο που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια για 296 ώρες μετά το σεισμό. Όμως, λίγες ώρες αργότερα, το παιδί δεν άντεξε και πέθανε μετά τον απεγκλωβισμό του.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο 12χρονος γιος του Σαμίρ Μοχάμεντ Ακάρ και της Ράγκντα ήταν το παιδί που ανασύρθηκε ζωντανό και δεν τα κατάφερε.

Οι τρεις τους παρέμειναν εγκλωβισμένοι για 13 ημέρες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που έμεναν πριν τον φονικό σεισμό.

{https://www.youtube.com/watch?v=AUWKf4jwWDM}

Οι διασώστες κατάφεραν και έσωσαν τον Σαμίρ και τη Ράνγκντα, αλλά το παιδί τους δεν τα κατάφερε. Πολλοί είναι οι διασωθέντες που δεν αντέχουν και πεθαίνουν μετά τη διάσωσή τους.

{https://twitter.com/HispanatoliaEN/status/1626925923038552064}

Το βίντεο δείχνει τη διάσωση του πατέρα, ο οποίος το πρώτο που έκανε μόλις ανασύρθηκε ήταν να ενημερώσει πως η οικογένειά του βρισκόταν ακόμα εγκλωβισμένη στα συντρίμμια.

Περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία και ο απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί δραματικά καθώς 264.000 διαμερίσματα έχουν καταστραφεί στην Τουρκία και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται στην χειρότερη καταστροφή στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Την Παρασκευή, σε τζαμιά σε όλον τον κόσμο έγιναν επιμνημόσυνες δεήσεις για τους νεκρούς του σεισμού στις δύο χώρες, για πολλούς από τους οποίους δεν έχει καταστεί δυνατό να ακολουθηθεί το πλήρες τελετουργικό ταφής δεδομένου του τεράστιου μεγέθους της καταστροφής.

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΣΕΙΣΜΟΣ #12ΧΡΟΝΟΣ #ΝΕΚΡΟΣ #ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, 12χρονος, 296,tourkia, 12chronos, 296