Ο Έλον Μασκ μίλησε ξανά για εξωγήινους, τι είπε για τα μυστηριώδη «μπαλόνια» που κατέρριψαν οι ΗΠΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX, Έλον Μασκ, δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η κατάρριψη των τριώνμυστηριωδών «μπαλονιών» από τις ΗΠΑ σχετίζεται με UFO και εξωγήινους!

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SpaceX, Elon Musk, έχει μιλήσει ανοιχτά αρκετές φορές για τους εξωγήινους. Αυτή τη φορά μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τα πρόσφατα χτυπήματα από τον αμερικανικό στρατό.

Μέσω βιντεοκλήσης μίλησε στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής της Κυβέρνησης

2023 στο Ντουμπάι την Τετάρτη, συζητώντας διάφορα θέματα, όπως η τρέχουσα κατάσταση της Tesla και του Twitter, καθώς και η πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Τη συνεδρία συντόνισε ο Mohammad Abdullah Al Gergawi, υπουργός υπουργικών υποθέσεων των ΗΑΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στα πρόσφατα περιστατικά κατάρριψης αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) από τον αμερικανικό στρατό και έθεσε το ερώτημα στον Μασκ: «Πιστεύετε στους εξωγήινους;». Ο Μασκ γέλασε λίγο πριν πει: «Δεν πιστεύω ότι είναι εξωγήινοι, όχι».

Χαρακτήρισε την ερώτηση ως ενδιαφέρουσα προτού προχωρήσει σε λεπτομερή απάντηση. Η απάντησή του περιστράφηκε γύρω από την άποψη ότι αν το σύμπαν είναι όντως τόσο αρχαίο όσο δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες, τότε η έλλειψη εξωγήινων μορφών ζωής προκαλεί αμηχανία. Δεδομένου ότι το σύμπαν υπάρχει εδώ και περίπου 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, είναι λογικό ότι οι εξωγήινοι θα έπρεπε να υπάρχουν σε αφθονία @yahoonews SpaceX CEO #ElonMusk said he doesn’t believe the U.S. takedown of three UFO’s is connected to aliens, during remarks at the World Government Summit in #Dubai. #news #alien #ufo #extraterrestrial #spacex #yahoonews ♬ original sound - Yahoo News

#ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ #ΕΛΟΝ_ΜΑΣΚ #ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ #ΗΠΑ #ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα