«Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» - Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια για τον θάνατο 52χρονου που τάιζε αδέσποτα

Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου προσπάθησε να σταματήσει η μητέρα τους. Το άγριο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου και κόστισε την ζωή του 52χρονου.

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι δυο συλληφθέντες για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία για το θάνατο 52χρονου το πρωί της Κυριακής, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Οι αρχές εξετάζουν τα κίνητρα των δραστών.

Όπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης,

σε ανακοίνωσή της, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (13-05-2023), έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο ημεδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο συνέβη έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, όταν τα δύο αδέλφια κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, ενώ σημειώνεται ότι είχαν μεταξύ τους και άλλες διαφορές στο παρελθόν.

Ο 52χρονος κατά τη μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Όταν αντίκρισαν το θύμα, επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του. Την επίθεση των δραστών σε βάρος του 52χρονου προσπάθησε να σταματήσει η μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΒΙΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τον, 52χρονου,ton, 52chronou