Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη junior (pics)

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών, το περασμένο Σάββατο.

Βουβός θρήνος επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Μητρόπολη, όπου συγγενείς, φίλοι και πλήθος απλού κόσμου αποχαιρετούν τον επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη junior, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Τραγικά πρόσωπα, οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλη, και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ο

αδελφός του 34χρονου Σωκράτη, Κωνσταντίνος, ράγισε καρδιές με όσα είπε στον επικήδειο για τον αδελφό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια κ αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες απο εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας».

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση/Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε B' αντιπρόεδρός της.

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του επιχειρήματία, το Ίδρυμα Κόκκαλη ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Μιχάλης Σάλλας.

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα